OPPDAL BIBLIOTEK

   
Eltefritt brød og himmelske kaker
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Eltefritt brød og himmelske kaker
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Eier
  • OPPDAL
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2013
Noter
  • Genialt brød og imponerende hjemmebakst. Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost. I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!
ISBN
  • 978-82-8188-133-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002144 am  2200265   4500
*00166861
*008170306s2013    no     ar         00nob 9
*015  $a150144222 $bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-8188-133-4 $bib.
*025  $a9788281881334
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.815 $zh $223/nor
*10010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$jNO$8f
*24510$aEltefritt brød og himmelske kaker
*260  $aOslo $bVersal$c2013
*300  $a199 s. $bill. $c27 cm
*520  $aGenialt brød og imponerende hjemmebakst.  Ina-Janine Johnsen startet bloggen Mat på bordet i 2008. I dag er det en av de største matbloggene i Skandinavia. Etter å ha fått tips om eltefritt brød fra en artikkel i New York Times, begynte hun å eksperimentere med dette hjemme og skrive om det på bloggen. Ina har nå utviklet over 50 varianter av dette geniale brødet, og oppskrifter på eltefritt brød er en av de absolutt mest populære temaene på Inas blogg. Hun har også laget en video hvor hun viser hvordan man lager brødet, den har til nå blitt vist over 30 000 ganger på You Tube. Nå får du de aller beste variantene samlet i bokform. Her finnes alt fra fine landbrød og grove brød med frø, til søte brød med sjokolade og fristende brød fylt med ost. I tillegg baker Ina himmelske kaker og annen bakst. Inspirert av sin internasjonale bakgrunn (Ina har bodd i Tyskland, Canada, Sveits, USA, England og Norge), har hun funnet frem til en variasjon av kaker og bakst som er tilpasset den norske ganen. Her er oppskrifter på enkle og raske kaker, men også de som krever litt mer tid og teknikk. I denne boken får du hennes beste oppskrifter, gode råd om baking og ingredienser, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine. Les boken og la deg inspirere til å bake selv. Det er ikke vanskelig, og resultatet blir fantastisk!
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS $9nob
*650 0$aBrød$2Bokbasen AS $9nno
*650 0$aKaker$2Bokbasen AS $9nob
*650 0$aKaker$2Bokbasen AS $9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS $9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS $9nno
*70010$aJohnsen, Ina-Janine$d1964-$eillustr. $jNO$8f
*850  $aOPPDAL
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oppdal folkebibliotek641.815 J