OPPDAL BIBLIOTEK

Fisk!: boka om fiskeri og havbruk
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fisk!: boka om fiskeri og havbruk
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • b 639.2 J
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2004
Noter
  • Kanskje spiser du ofte fisk til middag. Men hva har skjedd med fisken fra den svømte i havet og til den ligger på tallerkenen din" "Fisk!? forteller deg hvordan fisk fanges og tilberedes før den havner i gryta hjemme: hvilke redskaper og båter som brukes, hvordan fersk, frosset, tørket og saltet fisk produseres og foredles og hva man kan lage av fisk. Tenk at fisk kan brukes i medisin, lim og hårsjampo! Du kan lære hvordan oppdrett av fisk og skjell foregår og blir kjent med de vanligste fiskene. Her fortelles også om miljøtrusler og globalt samarbeid for best mulig å utnytte og ta vare på havets rikdommer. Sulten? Oppskrifter finnes helt bakerst i boken. Gjennomillustrert med fargefotografier (noen tegninger). Har ordliste og kildehenvisninger. Bibliografi: s. 95 Ordliste: s. 94-95
ISBN
  • 82-8104-014-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001750nam  22002651  4500
*00124354
*008040726                j          00nob 2
*015  $a0146888$bBIBBI
*019  $ab,bu$bl$etd
*020  $a82-8104-014-9$bib.$cNkr 35.00
*08231$a639.209481$zh
*090  $c639.209481$dJ
*096  $ab 639.2 J
*100 0$aJohansen, Elisabeth$d1956-$jn.
*24510$aFisk!$bboka om fiskeri og havbruk$cElisabeth Johansen, John Roald Pettersen ; illustrasjoner Ane Nordvik Hasselberg
*260  $aStamsund$bOrkana$ccop. 2004
*300  $a96 s.$bill.
*505  $aBibliografi: s. 95
*505  $aOrdliste: s. 94-95
*520  $aKanskje spiser du ofte fisk til middag. Men hva har skjedd med fisken fra den svømte i havet og til den ligger på tallerkenen din" "Fisk!? forteller deg hvordan fisk fanges og tilberedes før den havner i gryta hjemme: hvilke redskaper og båter som brukes, hvordan fersk, frosset, tørket og saltet fisk produseres og foredles og hva man kan lage av fisk. Tenk at fisk kan brukes i medisin, lim og hårsjampo! Du kan lære hvordan oppdrett av fisk og skjell foregår og blir kjent med de vanligste fiskene. Her fortelles også om miljøtrusler og globalt samarbeid for best mulig å utnytte og ta vare på havets rikdommer. Sulten? Oppskrifter finnes helt bakerst i boken. Gjennomillustrert med fargefotografier (noen tegninger). Har ordliste og kildehenvisninger.
*521  $aGod, leselig skrift
*650 1$aFiske$zNorge$1639.2/09481$2BS$2BS$9nob
*700 0$aHasselberg, Ane Nordvik$d1969-$eillustr.$jn.
*700 0$aPettersen, John Roald$d1956-$emedforf.$jn.
*900 0$aNordvik Hasselberg, Ane$jn.$zHasselberg, Ane Nordvik$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=306104&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oppdal folkebiblioteku 639.2 J