Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Her er sodd, klubb og duppe, saltkjøtt med rotgraut, julemat, de kjente og kjære dessertene, bakst og ølbrygging og ikke minst ponsen! Boken lar oss få møte folk som fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Boken ha rmed matreter fra hele Trøndelag; fra Vikna og Lierne i nord til Innherred, og fra Oppdal og Røros i sør.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001640nam 2200289 4500
*000 b
*00157456
*007
*008141128 a 00nob 2
*015 $a0421516$bBIBBI
*015 $a10222082$bBibliofilID
*019 $bl
*020 $a978-82-92577-82-0$bib.$cNkr 349.00
*041
*08231$a641.59484$zh$25
*096 $aLs q 641 59484 D
*100 0$aDotterud, Aase$d1958-$jn.$wDotterud, Åse
*24010
*24510$aTradisjonsrik trøndermat$c[Aase Dotterud]
*260 $aSteinkjer$bEmbla$c2014
*300 $a108 s.$bkol. ill.
*440
*500
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aHer er sodd, klubb og duppe, saltkjøtt med rotgraut, julemat, de kjente og kjære dessertene, bakst og ølbrygging og ikke minst ponsen! Boken lar oss få møte folk som fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Boken ha rmed matreter fra hele Trøndelag; fra Vikna og Lierne i nord til Innherred, og fra Oppdal og Røros i sør.
*60010
*650 1$aMatlaging$zTrøndelag$1641.59484$2BS$9nor
*650 $aMatlaging$zOppdal
*651
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*70010$aMidtskog, Aase Anita
*78000
*78500
*850 $aOPPDAL
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening