OPPDAL BIBLIOTEK

Tradisjonsrik trøndermat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Tradisjonsrik trøndermat
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • Ls q 641 59484 D
Eier
  • OPPDAL
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Her er sodd, klubb og duppe, saltkjøtt med rotgraut, julemat, de kjente og kjære dessertene, bakst og ølbrygging og ikke minst ponsen! Boken lar oss få møte folk som fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Boken ha rmed matreter fra hele Trøndelag; fra Vikna og Lierne i nord til Innherred, og fra Oppdal og Røros i sør. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-92577-82-0
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001640nam  2200289   4500
*000     b
*00157456
*007   
*008141128                a          00nob 2
*015  $a0421516$bBIBBI
*015  $a10222082$bBibliofilID
*019  $bl
*020  $a978-82-92577-82-0$bib.$cNkr 349.00
*041  
*08231$a641.59484$zh$25
*096  $aLs q 641 59484 D
*100 0$aDotterud, Aase$d1958-$jn.$wDotterud, Åse
*24010
*24510$aTradisjonsrik trøndermat$c[Aase Dotterud]
*260  $aSteinkjer$bEmbla$c2014
*300  $a108 s.$bkol. ill.
*440  
*500  
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aHer er sodd, klubb og duppe, saltkjøtt med rotgraut, julemat, de kjente og kjære dessertene, bakst og ølbrygging og ikke minst ponsen! Boken lar oss få møte folk som fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Boken ha rmed matreter fra hele Trøndelag; fra Vikna og Lierne i nord til Innherred, og fra Oppdal og Røros i sør.
*60010
*650 1$aMatlaging$zTrøndelag$1641.59484$2BS$9nor
*650  $aMatlaging$zOppdal
*651  
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*70010$aMidtskog, Aase Anita
*78000
*78500
*850  $aOPPDAL
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Oppdal folkebibliotekLs q 641 59484 D