Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Hvordan spise sunnere og grønnere? I denne kokeboka finnes en mengde oppskrifter der grønnsakene er hovedingrediensene. I tillegg til oppskrifter, byr kokkene på en mengde tips og triks for å oppnå de beste resultatene og utnytte råvarene til fulle. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er prisbelønte norske kokker, og begge har utgitt flere kokebøker. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 pam 1
*00173505
*008190219 a 00nob 2
*015 $a0546895$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-328-0207-4$bib.$cNkr 499.00
*08201$a641.65$zh$223/nor
*090 $c641.6$dG
*10010$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aGrønnsakskokeboka$c[Tom Victor Gausdal & Stian Floer]
*260 $aOslo$bPress$c2018
*300 $a448 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aHvordan spise sunnere og grønnere? I denne kokeboka finnes en mengde oppskrifter der grønnsakene er hovedingrediensene. I tillegg til oppskrifter, byr kokkene på en mengde tips og triks for å oppnå de beste resultatene og utnytte råvarene til fulle. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er prisbelønte norske kokker, og begge har utgitt flere kokebøker. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aGrønnsaker$0matlaging$1641.65$2BS$45985$9nob
*650 1$aGrønsaker$0matlaging$1641.65$2BS$45985$9nno
*655 2$aKokebok$2BS$4676$9nor
*70010$aFloer, Stian$d1976-$emedforf.$jn.
*850 $aOPPDAL
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening