OPPDAL BIBLIOTEK

Ti fingre i deigen: med barna på kjøkkenet
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Ti fingre i deigen: med barna på kjøkkenet
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.512 C
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Kokeboken inneholder oppskrifter på kaker, brød, småretter og desserter som barna kan bli med å lage – og som de vil få lyst til å spise. Smuldremuffins med epler, bærboller, myslibiter og trippel sjokoladekjeks er snacks som kan inntas etter skoletid, mens ulike festkaker, sjokolademarengs og muffins med peanøttsmør er blant oppskriftene som tas frem til spesielle anledninger. Brød med ost eller kanel og pekannøtter, rundstykker med tomater og pesto samt fylte focaccia kan kanskje sprite opp matpakken, mens frokostkebab, krabbekaker, andeconfit og lammekofta er småretter som kan inntas til lunsj eller middag. Blant dessertene finnes ulike paier og kaker. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier der barna lager maten. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-04-13776-0
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00001727nam  22002651  4500
*00135779
*008                      j          00nob 2
*015  $a0187718$bBIBBI
*019  $aa,b,bu,u,mu$bl
*020  $a978-82-04-13776-0$bib.$cNkr 229.00
*041  $heng
*08231$a641.512$zh$25
*090  $c641.512$dC
*100 0$aCollister, Linda
*24010$aBaking with kids
*24510$aTi fingre i deigen$bmed barna på kjøkkenet$cLinda Collister ; foto: Polly Wreford ; oversatt av Lene Stokseth ; tilrettelagt for norske forhold av Reidar Helgesen
*260  $a[Oslo]$bDamm$c2007
*300  $a127 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aKokeboken inneholder oppskrifter på kaker, brød, småretter og desserter som barna kan bli med å lage – og som de vil få lyst til å spise. Smuldremuffins med epler, bærboller, myslibiter og trippel sjokoladekjeks er snacks som kan inntas etter skoletid, mens ulike festkaker, sjokolademarengs og muffins med peanøttsmør er blant oppskriftene som tas frem til spesielle anledninger. Brød med ost eller kanel og pekannøtter, rundstykker med tomater og pesto samt fylte focaccia kan kanskje sprite opp matpakken, mens frokostkebab, krabbekaker, andeconfit og lammekofta er småretter som kan inntas til lunsj eller middag. Blant dessertene finnes ulike paier og kaker. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier der barna lager maten.
*574  $aOriginaltittel: Baking with kids
*650 1$aMatlaging$xFor barn$1641.5/123$2BS$2BS$9nor
*700 0$aWreford, Polly$efotogr.
*700 0$aStokseth, Lene$d1963-$eovers.$jn.
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=450645&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til