Forfatter
Tittel Endelig helg: verdens beste helgemat
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter En verdensmester i kokkekunst har lyst til å kose seg litt ekstra i helgen. Hva lager han da? I denne boka deler Ørjan Johannessen sine beste oppskrifter på helgemat som kan serveres til familie og venner. Han har satt sammen en rekke helgemenyer med nesten 100 oppskrifter til sammen. Her er tradisjonsmat og internasjonal mat med varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. I tillegg deler Johannessen for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or. Ørjan Johannessen jobber som kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00165623
*008161215 a 00nob 2
*015 $a0497342$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-52447-0$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5$zh$223/nor
*090 $bq$c641.5$dJ
*100 0$aJohannessen, Ørjan$d1985-$jn.
*24510$aEndelig helg$bverdens beste helgemat$cØrjan Johannessen ; foto: Tom Haga
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300 $a207 s.$bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aEn verdensmester i kokkekunst har lyst til å kose seg litt ekstra i helgen. Hva lager han da? I denne boka deler Ørjan Johannessen sine beste oppskrifter på helgemat som kan serveres til familie og venner. Han har satt sammen en rekke helgemenyer med nesten 100 oppskrifter til sammen. Her er tradisjonsmat og internasjonal mat med varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. I tillegg deler Johannessen for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or. Ørjan Johannessen jobber som kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aHaga, Tom$efotogr.$jn.
*850 $aOppdal
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening