Forfatter
Tittel Pascal: sjokolade, bakverk, kaker & terter
Medansvarlig
Språk
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Vår franske konditormester har bestemt seg for å dele sine yrkeshemmeligheter med oss. Lekker bok med mer enn 60 oppskrifter på konfekt, kaker, terter og selvfølgelig - makroner. Alt er enkelt beskrevet - dette kan alle få til! En bok av, med og om Pascal. Vi blir også kjent med mannen bak godsakene, et gastronomisk talent med litt av en askeladdhistorie i bagasjen.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001404nam 22003131 4500
*00172273
*008180906s2012 no ar 00nob 9
*015 $a150142408
*019 $bl
*020 $a978-82-8071-266-0$bib.
*025 $a9788280712660
*0820 $a641.865$zh$223/nor
*0820 $a647.954821$zb$223/nor
*10010$aDupuy, Pascal$jFR$8m
*24510$aPascal$bsjokolade, bakverk, kaker & terter$cPascal Dupuy
*260 $aLysaker$bDinamo forl.$c2012
*300 $a190 s.$bill.$c27 cm
*520 $aVår franske konditormester har bestemt seg for å dele sine yrkeshemmeligheter med oss. Lekker bok med mer enn 60 oppskrifter på konfekt, kaker, terter og selvfølgelig - makroner. Alt er enkelt beskrevet - dette kan alle få til! En bok av, med og om Pascal. Vi blir også kjent med mannen bak godsakene, et gastronomisk talent med litt av en askeladdhistorie i bagasjen.
*650 0$aKaker$9nob
*650 0$aKaker$9nno
*650 0$aHotell- og restaurantdrift$9nob
*650 0$aHotell- og restaurantdrift$9nno
*651 $aOslo$9nob
*651 $aOslo$9nno
*70010$aEvensen, Lene$eforf.$jNO$8f
*70010$aVråskar, Veslemøy$d1980-$eillustr.$jNO$8f
*850 $aOPPDAL
*90010$aEvensen, Lene Sandvold$zEvensen, Lene$jNO
*90010$aEvensen, Lene S.$zEvensen, Lene$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening